Project Description

Το διαμέρισμα 110τμ βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και σχεδιάστηκε για μια τετραμελή οικογένεια.

Από την πρώτη κιόλας αυτοψία, κύριο μέλημα των ιδιοκτητών ήταν η σχεδίαση και η διαρρύθμιση του χώρου, να γίνει με γνώμονα την δημιουργία ενός ακόμα παιδικού δωματίου, αλλά και η διακόσμηση να περιέχει στοιχεία που συναντούμε στην φύση.

Σαν αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την κουζίνα στο σαλόνι, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε άλλο ένα δωμάτιο και σε συνδυασμό με ‘’2 σημεία εστίασης’’ τα οποία περιέχουν στοιχεία της φύσης, να τραβήξουμε την προσοχή αλλού.

Δημιουργήσαμε λοιπόν:

  1. Μια κατασκευή με φυσική πέτρα η οποία προσδίδει αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας και με παράλληλο κρυφό φωτισμό αναδείξαμε την ομορφιά της,
  2. Τοποθετήσαμε επίσης, ένα ενυδρείο το οποίο προσδίδει αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης για να οριοθετήσουμε την κουζίνα από το υπόλοιπο σαλόνι.

Πρόσφατα Έργα